Bors de stiuca

Bors de stiuca
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Salată vegetariană la borcan


Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se pune zarzavatul la fiert, in apa cu sare. Cand e gata, adaugam rosiile taiate cubulete si turnam borsul fierbinte.
  • Punem in oala cu grija si bucatile de stiuca si mai lasam sa clocoteasca de cateva ori, sa se patrunda bine.
  • Daca avem la dispozitie, adaugam in ciorba si icre de peste.
  • Potrivim de sare, oprim focul si adaugam leustean verde, pentru aroma.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

15/10/2013

Aferim !

(0) (0) abuz
catta, 28/01/2011

Bv ina

(0) (0) abuz



+