Ceapa se curata si se taie marunt.Catraveciorii se taie in fisii scurte si subtiri. Ciupercutele se taie felii si se amesteca cu sucul de lamiie. Carnea se curata eventual de pielite si se taie in fisii cu o gr. de ca 1 cm si lungime de ca 2-3 cm. Intr-o tigaie mai adinca sau o oala mai lata se incinge f. bine grasimea si in ea se prajeste rapid pe toate partile (ca.2-3 min.)carnea care in prealabil s-a piperat si sarat. Carnea nu trebuie sa fie patrunsa bine.Deci se prajeste rapid la foc iute. Se scoate din grasime si se lasa deoparte. In grasimea ramasa se prajeste cepa si daca se doreste se caramelizeaza cu 1lc zahar zahar.(eu c-am la toate prajelile cu ceapa pun zahar,da un gust mai bun..) Se adaoga ciupercile se prajesc si ele scurt, pe toate partile si se stinge totul cu supa.S4eclasa sa inceapa sa fiarba usor si intr-e timp se amesteca faina cu boia de ardei dulce si cu smintina.Se toarna oala si se amesteca rapid sa nu se faca cocoloase.In contiunare se adaoga Catravecorii se amesteca se lasa sa fiarba usor si in final se adaoga bucatile de carne.Se amesteca bine se lasa la fel sa fiarba citeva minute usor si se poate servi. GARNITURI SUGERATE: - Orez - Crochete de cartofi - Piure de cartofi - Paste fainoase - Salata verde - Salata de sfecla rosie
O DOAMNE!! MARE ESTE GRADINA TA!!! O singura intrebare am:" Vîrfurile de muschiulet de vita sunt cele din parte de sus sau cele din partzea de jos?Conteaza la tigaie!!!
Comentarii:
Pai,daca-i cu muschiulet de porc,cum-Doamne,iarta-ma!-sa mai fie boeuf?!Boeuf inseamna vaca!
Tres bon !
O DOAMNE!! MARE ESTE GRADINA TA!!!
O singura intrebare am:" Vîrfurile de muschiulet de vita sunt cele din parte de sus sau cele din partzea de jos?Conteaza la tigaie!!!
E foarte gustoasa