Petitchef

BOEUF STROGANOFF~cu muchiulet din carne de porc

Felul principal
4 porții
1 oră
1 oră
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ceapa se curata si se taie marunt.Catraveciorii se taie in fisii scurte si subtiri.
    Ciupercutele se taie felii si se amesteca cu sucul de lamiie.
    Carnea se curata eventual de pielite si se taie in fisii cu o gr. de ca 1 cm si lungime de ca 2-3 cm.
    Intr-o tigaie mai adinca sau o oala mai lata se incinge f. bine grasimea si in ea se prajeste rapid pe toate partile (ca.2-3 min.)carnea care in prealabil s-a piperat si sarat.
    Carnea nu trebuie sa fie patrunsa bine.Deci se prajeste rapid la foc iute.
    Se scoate din grasime si se lasa deoparte.
    In grasimea ramasa se prajeste cepa si daca se doreste se caramelizeaza cu 1lc zahar zahar.(eu c-am la toate prajelile cu ceapa pun zahar,da un gust mai bun..)
    Se adaoga ciupercile se prajesc si ele scurt, pe toate partile si se stinge totul cu supa.S4eclasa sa inceapa sa fiarba usor si intr-e timp se amesteca faina cu boia de ardei dulce si cu smintina.Se toarna oala si se amesteca rapid sa nu se faca cocoloase.In contiunare se adaoga Catravecorii se amesteca se lasa sa fiarba usor si in final se adaoga bucatile de carne.Se amesteca bine se lasa la fel sa fiarba citeva minute usor si se poate servi.
    GARNITURI SUGERATE:
    - Orez
    - Crochete de cartofi
    - Piure de cartofi
    - Paste fainoase
    - Salata verde
    - Salata de sfecla rosie


Poze

BOEUF STROGANOFF~cu muchiulet din carne de porc
BOEUF STROGANOFF~cu muchiulet din carne de porc - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

29/03/2015

Pai,daca-i cu muschiulet de porc,cum-Doamne,iarta-ma!-sa mai fie boeuf?!Boeuf inseamna vaca!

(1) (0) Abuz
22/02/2013

Tres bon !

(0) (0) Abuz
23/01/2013

O DOAMNE!! MARE ESTE GRADINA TA!!!
O singura intrebare am:" Vîrfurile de muschiulet de vita sunt cele din parte de sus sau cele din partzea de jos?Conteaza la tigaie!!!

(1) (0) Abuz
17/05/2012

E foarte gustoasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Stroganoff – Opera de arta culinara Stroganoff – Opera de arta culinara

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează