Ardei umplut cu orez si naut /pimiento relleno con arroz y garbanzo

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Una parte de los ingredientes:Zarzavatul spalat si tocat, lam pus la fiert in putina apa cu 4 linguri ulei.Dupa 5 minute adaugat, nautul facut cu mixerul pasta,orezul, sare si mirodenii.
  • La ardei taiat cotoarele, si pus cate 2 linguri de umplutura.Cotoarele curatat de seminte, taiat si surplusul care il avea si folosit pe post de capac la ardei.
  • Intr-o oala pus un litru de apa sa fiarba, odata fiarta adaugat 2 linguri ulei, vegeta si turnat peste ardei.
  • Bagat la cuptor, la 200ºC dupa o hora, (daca este orez alb se tine 30 min) adaugat sucul de rosii.
    Si lam acoperit cu aluminiu, pentru a evita sa se arda pe deasupra.Dupa ce adaugat sucul de rosii, mai tinut 20 min servit cu cocoace calda.

Punctează această reţetă

DDaniela B

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Bravo! Au fost minunati.

abuz