Andivele se curata, se oparesc si se scurg. Se oparesc a doua oara in alta apa. Se inveleste fiecare andiva intr-o felie de sunca si se asaza intr-o tava termorezistenta.
Pentru sos untul se topeste si se toarna faina dizolvata in lapte. Se lasa sa fiarba pana se ingroasa putin, se sareaza, se adauga cascavalul si nucsoara, se amesteca bine si se toarna peste andive.
Se presara cu restul de cascaval ras si se da la cuptor 30 minute. Se servesc calde.
Cartofi gratinatiPulpe de pui cu cascavalSalau gratinatConopida cu ciuperci gratinateSpanac cu ciuperci la cuptorSendvisuri hawaiene.
Cartofi gratinati cu branza de vaciRulada de pui cu sos de cascavalSufleu de spanacCartofi umpluti cu orezRavioli cu dovleacCartofi umpluti cu puiRulada cu suncaBudinca de legume cu suncaBudinca de legume cu sunca.