Se pune o folie de plastic intr-un castron adanc si rotund avand grija ca folia sa fie mai mare pentru a depasi cu cativa centimetri laturile castronului(in acest fel vom putea acoperi totul la sfarsit).
Se trec piscoturile prin lichiorul de portocale se aliniaza pe fundul castronului si in picioare pe marginile acestuia.Se mixeaza frisca lichidasi se imparte in trei parti. Prima parte se amesteca cu alunele maruntite si prajite usor in prealabil cu zahar bourbon.
Punem frisca peste primul strat de piscoturi , o intindem si o acoperim cu piscoturi insiropate. A doua parte de frisca se amesteca cu fulgi de ciocolata rezultati din razuirea ciocolatei menajere se adauga si se acopera cu piscoturile ramase.
Se insiropeaza , se aduc deasupra marginile foliei de plastic si se acopera.Se pune la frigider si se lasa peste noapte pentru a se intari cremele.Cand este gata, se indeparteaza folia, se rastoarna pe o farfurie si se orneaza dupa preferinta.folosit a treia parte de frisca si ciocolata topita.