Petitchef

Zuccotto cu piscoturi

Desert
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune o folie de plastic intr-un castron adanc si rotund avand grija ca folia sa fie mai mare pentru a depasi cu cativa centimetri laturile castronului(in acest fel vom putea acoperi totul la sfarsit).
  • Se trec piscoturile prin lichiorul de portocale se aliniaza pe fundul castronului si in picioare pe marginile acestuia.Se mixeaza frisca lichidasi se imparte in trei parti.
    Prima parte se amesteca cu alunele maruntite si prajite usor in prealabil cu zahar bourbon.
  • Punem frisca peste primul strat de piscoturi , o intindem si o acoperim cu piscoturi insiropate.
    A doua parte de frisca se amesteca cu fulgi de ciocolata rezultati din razuirea ciocolatei menajere se adauga si se acopera cu piscoturile ramase.
  • Se insiropeaza , se aduc deasupra marginile foliei de plastic si se acopera.Se pune la frigider si se lasa peste noapte pentru a se intari cremele.Cand este gata, se indeparteaza folia, se rastoarna pe o farfurie si se orneaza dupa preferinta.folosit a treia parte de frisca si ciocolata topita.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
14 porții
27 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Babka-cozonacul european
Babka-cozonacul european
6 porții
4 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Vafe cu fructe, ciocolată și frișcă
Vafe cu fructe, ciocolată și frișcă
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Fursec xxl cu alune, ciocolată cu lapte și praline
Fursec xxl cu alune, ciocolată cu lapte și praline
8 porții
31 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciocolata de casa_petitchef
Ciocolata de casa_petitchef
20 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă tartinabilă ciocolată și alune
Cremă tartinabilă ciocolată și alune
20 porții
30 min
Foarte ușor

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează