Pentru inceput tapetam bine bine formele cu unt si faina dupa care le bagam in congelator.
Topim la bain marie ciocolata impreuna cu untul taiat bucatele si zaharul.
Dupa ce s-au topit, luam craticioara de pe baine marie si adaugam unul cate unul cele 4 oua. Ca sa fie mai usor de incorporat, spargem fiecare ou intr-o farfurie si il batem usor cu furculita dupa care il adaugam compozitiei de ciocolata si amestecam bine dupa fiecare ou.
Adaugam la sfarsit faina si amestecam bine, scoatem formele din congelator si le umplem 3/4 cu compozitia de ciocolata, acoperim fiecare forma cu folie de aluminiu si le bagam la congelator pentru 1 ora.
Preincalzim cuptorul la 220 grade si bagam formele inghetate ( fara folia de aluminiu) in cuptor pentru FIX 12 minute. Atentie foarte mare cu timpul de coacere pentru ca 1 minut in plus poate strica tot desertul.
Pentru ca nu toate cuptoarele coc la fel am stat langa usa cuptorului sa observ etapele si sa vi le explic: la inceput se vor coace marginile si apoi treptat treptat se va coace si centrul. Cand toata suprafata este lucioasa atunci il scoatem. Trebuie sa arate asa.
Il lasam cam 2 minute in forma sa se racoreasca putin dupa care il rasturnam pe farfurie, Se serveste cald alaturi de salse nu foarte dulci de fructe.