Petitchef

Tortino di cioccolato con cuore fondente

Desert
4 porții
50 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pentru inceput tapetam bine bine formele cu unt si faina dupa care le bagam in congelator.
  • Topim la bain marie ciocolata impreuna cu untul taiat bucatele si zaharul.
  • Dupa ce s-au topit, luam craticioara de pe baine marie si adaugam unul cate unul cele 4 oua. Ca sa fie mai usor de incorporat, spargem fiecare ou intr-o farfurie si il batem usor cu furculita dupa care il adaugam compozitiei de ciocolata si amestecam bine dupa fiecare ou.
  • Adaugam la sfarsit faina si amestecam bine, scoatem formele din congelator si le umplem 3/4 cu compozitia de ciocolata, acoperim fiecare forma cu folie de aluminiu si le bagam la congelator pentru 1 ora.
  • Preincalzim cuptorul la 220 grade si bagam formele inghetate ( fara folia de aluminiu) in cuptor pentru FIX 12 minute. Atentie foarte mare cu timpul de coacere pentru ca 1 minut in plus poate strica tot desertul.
  • Pentru ca nu toate cuptoarele coc la fel am stat langa usa cuptorului sa observ etapele si sa vi le explic: la inceput se vor coace marginile si apoi treptat treptat se va coace si centrul. Cand toata suprafata este lucioasa atunci il scoatem. Trebuie sa arate asa.
  • Il lasam cam 2 minute in forma sa se racoreasca putin dupa care il rasturnam pe farfurie, Se serveste cald alaturi de salse nu foarte dulci de fructe.


L Laura Adamache

Poze

Tortino di cioccolato con cuore fondente
Tortino di cioccolato con cuore fondente - poza 2
Tortino di cioccolato con cuore fondente - poza 3
Tortino di cioccolato con cuore fondente - poza 4
Tortino di cioccolato con cuore fondente - poza 5
Tortino di cioccolato con cuore fondente - poza 6
Tortino di cioccolato con cuore fondente - poza 7
Tortino di cioccolato con cuore fondente - poza 8
Tortino di cioccolato con cuore fondente - poza 9

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Oua surpriza de paste
Oua surpriza de paste
16 porții
2 h 13 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Royal chocolat - trianon
Royal chocolat - trianon
8 porții
5 h 12 m
Dificil
4.9 / 5
Rețetă Nega maluca, cel mai bun tort de ciocolată brazilian!
Nega maluca, cel mai bun tort de ciocolată brazilian!
12 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec cu nuca si ciocolata
Chec cu nuca si ciocolata
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
3 porții
4 h 10 m
Foarte ușor

Articole conexe

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor.

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează