Se pune la foc mic apa,zaharul si cacaoa.Se racoreste putin,apoi se adauga galbenusurile ,unul cate unul amestecandu-se spre incorporare. Albusurile batute spuma se amesteca cu 1/3 din crema+2 linguri faina ,in ploaie.
Se pune la copt 15 min la foc mic fara sa se deschida cuptorul(160*) ,apoi 30 minute la foc mijlociu(220*).astia-s timpi estimati, eu am facut-o prima data si am respectat cum zicea la reteta,dar mi s-a ars putin blatul asa ca i-am modificat putin.
In restul de 2/3 din crema se adauga untul sau margarina si ciocolata topita,esenta de rom si se da la rece.Sunt sigura ca daca adaugati si ceva lichior de portocale in crema e si mai buna.
Pe blatul racorit se intimde crema si se da la rece. A folosit o forma cu diametrul 26 cm ceea ce a fost cam mare ,cred ca una cu diametrul 20-22 cm e suficient.
A acoperit torta cu o glazura de ciocolata si a decorat cu moatze de crema pastrate din umplutura.
Dati la rece pana a doua zi.Pot sa va spun ca dupa apropae 48 de ore e mult mai buna.
E o torta foarte satioasa.Putin probabil sa puteti manca mai mult de o felie,doar daca nu mai mancati altceva.