Tort de pepene galben
Ingrediente
2
Preparare
Preparare40 min
Gătire40 min
- Coacem blatul si il lasam sa se raceasca. Taiem pepenele in bucati mici, adaugam zeama de lamaie,zaharul, un praf de sare si mixam la robot.
- Pregatim gelatina: lasam 10 minute sa se inmoaie, o incalzim la foc si apoi turnam usor peste pepene, amestecand incet. Dam compozitia astefl obtinuta la frigider.Batem frisca.
- Dupa ce compozitia de pepene a inceput sa se inchege adaugam frisca. Acum montam tortul: folosim un inel special de tort, in mijlocul acestuia punem blatul peste care turnam compozitia de pepene amestecata cu frisca. Dam la frigider pentru 3-4 ore.
- Decoram cu nuca de cocos verde.Este racoritor si recomandat pentru zilele calduroase de vara.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă