Se separa ouale; galbenusul se freaca si apoi se adauga praful de copt stins; albusurile se bat spuma cu zaharul adaugat treptat, apoi se adauga galbenusurile si faina. Compozitia rezultata se pune intr-o forma rotunda si se da la copt cca. 25-30 min.
Crema: se pune zaharul intr-o cratita pe foc si se lasa sa se caramelizeze, dupa care se stinge cu lapte fierbinte si se lasa pe foc pane se topeste zaharul. Intre timp se freaca galbenusurile cu amidonul, care apoi se adauga la compozitia de pe foc. Se mai lasa pe foc pana se ingroase putin, apoi se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se bate frisca tare, la care apoi se adauga caramelul rece. Cu aceasta crema umpleti blatul.
Se orneaza cu frisca dupa imaginatia fiecaruia; si se pun trandafirii.
Comentarii (13):
Imi place
Crema este uau..... felicitari
Sa vedem gustul.
Foarte buna
Delicios
Cred ca-i f buna vreu sa incerc si eu de ziua fetitei mele
F.f.foarte buna si usoara
K
Nasol
Am sa-ncerc si eu. ......Cred ca este gustos! !!!1