Petitchef

Tort de Florii

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

pt. blat :

pt. crema :

pt. decor :

Preparare

  • Pentru blat se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare , se adauga treptat zaharul , apoi treptat galbenusurile si esenta de vanilie.Faina se cerne cu praful de copt si se incorporeaza cu grija in amestecul cu oua.Se coace blatul.
  • Pentru crema , mixam bine ouale intregi cu zaharul pana devin spuma.Se adauga lapte , faina si cacao si se omogenizeaza.Se toarna compozitia intr-o cratita cu fund dublu si se pune pe foc , amestecand continuu , pana se ingroasa bine crema.
  • Se raceste.Untul la temperatura camerei se mixeaza bine , apoi se adauga in el treptat cate o lingura din crema racita.Se mixeaza bine , se adauga esenta de rom.
  • Cu crema obtinuta se umple blatul, se pune si deasupra crema.Apoi se acopera cu plastelina de ciocolata si se decoreaza.
  • A ales sa-l decorez cu narcise din plastelina de ciocolata si niste mini- margarete.


Poze

Tort de Florii
Tort de Florii - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează