Tort cu portocale

Desert
Foarte ușor
1 h 20 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare40 min
Gătire40 min
  • Punem gelatina la inmuiat in 50 ml apa.Amestecam mierea de albine cu sucul de portocala,apoi mixam impreuna cu branza.Batem bine frisca si o adaugam peste amestecul de branza.Topim gelatina si o adaugam si pe ea.
  • Vasul in care vom "construi" tortul il captusim cu folie alimentara. Pe margini punem piscoturi,inmuiate in suc de portocale,iar pe fundul vasului o portocala decojita si taiata felii.
  • Turnam crema apoi acoperim cu un strat de piscoturi. Se da la rece pentru cateva ore,apoi se rastoarna pe platoul din care se va devora.

Punctează această reţetă

miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ce înseamnă un plic gelatina?de 7, 15, 45g?

abuz