Petitchef

TORT CU DECORATIE DE COS IMPLETIT

Desert
4 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Blatul:

Crema:

Pentru insiropat:

Preparare

  • Blatul se face cu minim 12 ore inainte. Se incinge cuptorul la 180ºC. Toate ingredientele se mixeaza bine, se pune intr-o tava unsa cu ulei la care se pune pe fund si hartie pentru copt.
  • Se introduce tava in cuptor, se coboara gradele la 170ºC si se coace timp de 35-45 minute, se face proba scobitoarei, daca iese curata inseamna ca este gata, se scoate din tava dupa 5-10 minute si se pune la racit pe un gratar.
  • A doua zi se taie in trei foi si facem crema. Ii dam un clocot la apa cu zaharul pentru sirop, dam la oparte de pe foc, lasam 2-3 min dupa care adaugam esenta de rom, in timp ce montam tortul il si insiropam.
  • Se mixeaza 500 ml lapte + 250 g lapte condensat si cele trei plicuri de crema de ciocolata, umplem numai cu doua treimi.
  • Se orneaza:
    Crema de vanilie se mixeaza cu cele 250 ml lapte si 3 linguri de zahar pudra, si treimea de crema de ciocolata care ne-a ramas. Pe margine se pune jumatati de piscoturi.

Rețete inrudite

YouTube

Tort iepuras


Întrebări:




Comentarii:

15/04/2014

Arată minunat

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Cake pops sau tort-acadele Cake pops sau tort-acadele

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează