Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma cu 10 lg de zagar iar galbenusurile cu restul si sesenta de rom.Se unesc cele doua compozitii amestecand lejer dupa care se adauga faina amestecata cu cacao.Se toarna compozitia intr-o tava si se coace la foc moderat.
Ciocolata alba si amaruie se rupe in bucati mici si se aseaza intr-o cratita ,peste ea adaugam frisca si zaharul si se tine pe foc pana ce se topeste ciocolata si da in cateva clocote.Se lasa la racit 3-4 ore sau mai mult.Se spumeaza cu mixerul si se aromatizeaza cu rom.
Ungem un vas bine cu rama asezam in el marsmallows, adaugam apa si dam vasul la cuptorul cu microunde pana se topeste marshmallowsul ,amestecati din cand in cand in el Dupa ce s-a topit adaugam la el cei 600 gr zahar pudra,colorantul daca doriti sa-l colorati si cu o lingura amestecati bine pana se incorporeaza tot zaharul(atentie zaharul il cerneti). Cand pasta este omogena pudram o punga cu un pic de amidon si lasam la rece cel putin 2 ore. Se intinde cu sucitorul presarand amidon sa nu se lipeasca.
Blatul racit se taie in 4 foi...3 dintre ele se umplu cu crema nu inainte de a le insiropa lejer cu siropul fiert si racit.Tot tortul se imbraca intr-un strat subtire de crema.Cea de-a patra foaie o decupam in cercuri cat sa intre in doua castroane mici ca sa formam sanii.Se pun cercurile in castron alternand cu crema..se da la rece. Dupa ce tortul a stat la rece se aseaza sanii pe el il decupam dand forma unui bust si il imbracam dupa imaginatie in pasta pe care am intins-o cu sucitorul.