Intr-un castron inalt se pune mixul pentru 9 torturi, ouale intregi, zaharul, laptele si untul, se mixeaza 3 minute la viteza 1 si inca 3 minute la viteza turbo, toata compozitia se toarna in forma de tort ursulet si se coace timp de cca 40 de minute pe gratarul din mijloc.
Se prepara din nou aceeasi compozitie doar ca de aceasta data blatul se coace in tava patrata ca foile de rulada ( subtiri). Dupa coacere si cand blatul ursulet s-a racit se dezlipeste de marginile formei ( sa aveti grija sa ramana ursuletul intact) apoi il asezam inapoi in forma si il scobim in interior cu o lingurita.
Pregatim crema de umplere a ursului, plicul de crema musuroi de cartita se amesteca cu 250 ml lapte rece cca 5 minute la viteza mare a mixerului, apoi adaugam fulgi de ciocolata, amestecand incet cu lingura.
Blatul ursulet se umple cu crema, nivelam bine crema, deasupra se aseza o foaie de blat, pe care o decupam in forma de ursulet. Punem tava in frigider pentru 2 ore.
Cand a stat suficient la rece asezam deasupra formei o foaie de blat apoi un fund de lemn si intoarcem ursuletul invers, decupam dupa forma lui foaia de blat apoi il rasucim din nou, vom decupa toate foile de blat Preparam a doua crema, intr-un castron punem praful de melba de zmeura, adaugam smantana dulce, apa, iaurtul si zaharul, mixam bine 3 minute la viteza mica si 3 minute la viteza turbo, adaugam apoi zahar decorativ cu aroma de zmeura si omogenizam din nou bine incepem sa umplem foile de blat cu crema peste prima foaie care a stat la rece adaugam crema , apoi o alta foaie de blat, din nou crema din nou blat.
Trebuie sa iasa un ursulet inalt. La final peste ultima foaie de blat asezam o tava si rasucim tortul, abia atunci inlaturam forma de ursulet. Crema pentru ornat pregatit cu o seara inainte, este ganache din ciocolata alba, pe care impartit in diverse cantitati pentru a o colora la nevoie. Incepem sa-l ornam dupa imaginatie Si o sectiune din pacate trezit cand tortul deja se terminase, dar macar pozat portia mea .