Blatul: Separam albusurile de galbenusuri.Mixam galbenusurile cu apa calduta.Adaugam zaharul si mixam pana la topirea completa.Va rezulta o crema ca o smantana pufoasa.Faina,cacaoa si praful de copt ,cernute,le adaugam in 3etape.
Albusurile le batem spuma cu praful de sare.jumatate din cantitate o amestecam bine cu compozitia iar restul o adaugam amestecand foarte fin cu o lingura,incercand sa nu scoatem complet aerul din compozitie.coacem la foc potrivit,25 minute.
Crema 1: Topim ciocolata,la foc mic impreuna cu 200ml smantana.frisca o mixam.Intr-un bol mare amestecam ciocolata racita,frisca si gelatina diluata in 100ml apa calduta.
Crema 2: Capsunile.le tocam bucati marisoare.Frisca o mixamAmestecam capsunile,frisca,gelatina diluata.
ASAMBLARE: Taiem blatul in doua.Peste primul intindem uniform crema 1,apoi un strat de capsuni feliate,blatul al doilea,crema 2.si dam la frigider pentru cel putin doua ore.Scoatem inelul si trecem la décor.
Decupam o bucata hartie copt,cu dimensiunile egale cu circumferinta tortului si inaltimea +3cm.Ciocolata o topim la microunde.O intindem uniform pe coala de hartie.
Cand incepe sa se intareasca luam frumos fasia si o punem imprejurul tortului apasand foarte fin,sa se lipeasca.Dam la frigider pentru 20min,luam finut folia apoi lasam imaginatia sa se joace.Decoram cu frisca,capsuni si ciocolata rasa.