Observati ca nu are faina in compozitie. Albusurile se bat spuma tare pana face moturi ,se adauga zaharul pe rand batand bine cu mixerul pana se intareste spuma bine ,se pune nuca si cu lg de lemn sau o paleta se amesteca usor.
In forma rotunda de 22 cm diam. tapetata cu hartie de copt ,se pune toata compozitia si se da la cuptor 40 -45 minute.
Spuma o sa fie multa in cratita ,dar blatul nu creste la fel ca cele obisnuite,se mai trage si ramane chiar si putina margine ridicata ,pe care am indreptat-o cand am taiat blatul. Dupa ce se raceste ,se taie in trei foi....cred ca ar merge compozitia impartita in 3 si coapte apoi 3 foi pe rand,nu am incercat.
Galbenusurile se freaca putin cu zaharul ,se pune cacaua si se amesteca ,apoi se pune pe baie de abur amestecand pana se topeste zaharul si incepe sa se ingroase nu dureaza mult,apoi se ia compozitia si se lasa la racit.
Margarina lasata la temperatura camerei se mixeaza bine ,se pune crema de cacao si se amesteca. Compozitia se imparte in 3 ,se pune intre foi si deasupra.
Orneaza fiecare cum doreste ,a pus glazura deasupra si frisca pe margine. Din frisca am facut 3 crizanteme mici,se pune un mot de frisca, daca aveti varf nr 81 un varf rotund cu deschizatura pe jumatate,trasati dinspre mijloc petale si ridicati spre varf ,al doilea rand intre petalele de jos si tot la fel trageti spre varf in sus si tot asa randuri mai mici pana acoperiti motul.
Comentarii:
Excelent