Petitchef

Tort Alcazar

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor
780 Kcal

Ingrediente

8

Pentru blat:

Crema:

Cost estimat: 6.02 (0.75€/porție)

Preparare

  • Observati ca nu are faina in compozitie. Albusurile se bat spuma tare pana face moturi ,se adauga zaharul pe rand batand bine cu mixerul pana se intareste spuma bine ,se pune nuca si cu lg de lemn sau o paleta se amesteca usor.
  • In forma rotunda de 22 cm diam. tapetata cu hartie de copt ,se pune toata compozitia si se da la cuptor 40 -45 minute.
  • Spuma o sa fie multa in cratita ,dar blatul nu creste la fel ca cele obisnuite,se mai trage si ramane chiar si putina margine ridicata ,pe care am indreptat-o cand am taiat blatul. Dupa ce se raceste ,se taie in trei foi....cred ca ar merge compozitia impartita in 3 si coapte apoi 3 foi pe rand,nu am incercat.
  • Galbenusurile se freaca putin cu zaharul ,se pune cacaua si se amesteca ,apoi se pune pe baie de abur amestecand pana se topeste zaharul si incepe sa se ingroase nu dureaza mult,apoi se ia compozitia si se lasa la racit.
  • Margarina lasata la temperatura camerei se mixeaza bine ,se pune crema de cacao si se amesteca. Compozitia se imparte in 3 ,se pune intre foi si deasupra.
  • Orneaza fiecare cum doreste ,a pus glazura deasupra si frisca pe margine. Din frisca am facut 3 crizanteme mici,se pune un mot de frisca, daca aveti varf nr 81 un varf rotund cu deschizatura pe jumatate,trasati dinspre mijloc petale si ridicati spre varf ,al doilea rand intre petalele de jos si tot la fel trageti spre varf in sus si tot asa randuri mai mici pana acoperiti motul.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 780Kcal
  • Carbo: 54.9g
  • Grăsimi: 56.3g
  • Grăsimi sat.: 10.8g
  • Proteine: 11.3g
  • Fibre: 3.1g
  • Zahăr: 51.4g
  • ProPoints: 22
  • SmartPoints: 32
Informații nutriționale pentru 1 porție (178g)

Rețete inrudite

YouTube

Tort iepuras


Poze

Tort Alcazar
Tort Alcazar - poza 2
Tort Alcazar - poza 3
Tort Alcazar - poza 4
Tort Alcazar - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

27/12/2013

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
Tort padurea neagra - reteta pas cu pas
8 porții
3 h 20 m
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort iepuras
Tort iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort cu nuca de cocos petitchef
Tort cu nuca de cocos petitchef
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Cake pops sau tort-acadele Cake pops sau tort-acadele

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează