Tarta cu rubarba!
Ingrediente
8
Preparare
Preparare3 ore
Gătire40 min
- Se pun ingredientele pe foc, se toarna peste fructe, se acopera tava cu folie si se da 35-40 min la cuptorse lasa la racit...Sosul din tava se strecoara,se pune pe foc si cand inceape sa fiarba se adauga 1 lingura de amidon dizolvat in 2 linguri de apa rece. ( in loc de amidon, am pus jeleu rosu ) abia scos de la cuptor, am tinut 40 de min si rubarba se inmuiase destul de mult.
- Se amesteca si se face un blat care se intinde si se preseaza cu mana in tava de tarta.
- Se amesteca ingredientele si se adauga 300 ml frisca se amesteca bine.Crema se ingroasa.
Crema se toarna peste blat si se da la rece 2 ore. - Pus rubarba peste crema, apoi am turnat jeleul facut din sosul lasat de rubarba in cuptor, o lingura rasa de zahar si plicul de jeleu.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă