Tarta cu rubarba!

Desert
Foarte ușor
3 h 40 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare3 ore
Gătire40 min
  • Se pun ingredientele pe foc, se toarna peste fructe, se acopera tava cu folie si se da 35-40 min la cuptorse lasa la racit...Sosul din tava se strecoara,se pune pe foc si cand inceape sa fiarba se adauga 1 lingura de amidon dizolvat in 2 linguri de apa rece. ( in loc de amidon, am pus jeleu rosu ) abia scos de la cuptor, am tinut 40 de min si rubarba se inmuiase destul de mult.
  • Se amesteca si se face un blat care se intinde si se preseaza cu mana in tava de tarta.
  • Se amesteca ingredientele si se adauga 300 ml frisca se amesteca bine.Crema se ingroasa.
    Crema se toarna peste blat si se da la rece 2 ore.
  • Pus rubarba peste crema, apoi am turnat jeleul facut din sosul lasat de rubarba in cuptor, o lingura rasa de zahar si plicul de jeleu.

Punctează această reţetă

AAdulutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: