Tarta cu gem

Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire40 min
- Intr-un vas am amestecat faina cu unul topit si lasat sa se raceasca, sare,oul, limoncello, zaharul si praful de copt.
- Am "lucrat"compozitia pana am obtinut un aluat neted si omogen.
- Aluatul nu se lasa la frigider ci se foloseste imediat. Tava pentru copt am uns-o cu unt si tapetat-o cu faina. Trei parti din aluat l-am folosit pentru baza tartei si din partea ramasa am taiat fasii pentru "plasa" de deasupra.
Intindem aluatul ajutandu-ne daca e nevoie de putina faina. L-am asezat in tava si am turnat gemul din dotare :). - Deasupra tartei am asezat frumos fasiile formand un fel de "plasa".
Tarta am tinut-o in cuptorul incalzit in prealabil, cca 40 de minute la 180 de grade. - Pofta mare!!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M
madalina_ioana_1989
Foarte usor de facut! Si foarte buna!
am gătit această rețetă
anonymous
Este foarte buna. Am făcut.o de foarte multe ori. E foarte simpla și de efect
am gătit această rețetă
anonymous
Este foarte
anonymous
Este tarta Lintz
anonymous
F usor de facut
anonymous
Fff bun si simplu
anonymous
Ce este limocelo?
I
Ionela Albu
Foarte ,foarte bunaaaaaaaaaaaa!!!!!
anonymous
O reteta foarte buna si simpla! as dori sa va intreb daca voua v-a crescut, avand in vedere rolul prafului de copt ? ca si gust e delicioasa !
anonymous
Foarte buna
Punctează această reţetă