Tarta cu gem

Tarta cu gem
Desert
Ușor
55 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire40 min
  • Intr-un vas am amestecat faina cu unul topit si lasat sa se raceasca, sare,oul, limoncello, zaharul si praful de copt.
  • Am "lucrat"compozitia pana am obtinut un aluat neted si omogen.
  • Aluatul nu se lasa la frigider ci se foloseste imediat. Tava pentru copt am uns-o cu unt si tapetat-o cu faina. Trei parti din aluat l-am folosit pentru baza tartei si din partea ramasa am taiat fasii pentru "plasa" de deasupra.
    Intindem aluatul ajutandu-ne daca e nevoie de putina faina. L-am asezat in tava si am turnat gemul din dotare :).
  • Deasupra tartei am asezat frumos fasiile formand un fel de "plasa".
    Tarta am tinut-o in cuptorul incalzit in prealabil, cca 40 de minute la 180 de grade.
  • Pofta mare!!

Punctează această reţetă

FFantezie in bucatarie

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

madalina_ioana_1989

Foarte usor de facut! Si foarte buna!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este foarte buna. Am făcut.o de foarte multe ori. E foarte simpla și de efect

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este foarte

abuz

anonymous

Este tarta Lintz

abuz

anonymous

F usor de facut

abuz

anonymous

Fff bun si simplu

abuz

anonymous

Ce este limocelo?

abuz

Ionela Albu

Foarte ,foarte bunaaaaaaaaaaaa!!!!!

abuz

anonymous

O reteta foarte buna si simpla! as dori sa va intreb daca voua v-a crescut, avand in vedere rolul prafului de copt ? ca si gust e delicioasa !

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz
  • pagina 1 / 2