Intr-un vas am amestecat faina cu unul topit si lasat sa se raceasca, sare,oul, limoncello, zaharul si praful de copt.
Am "lucrat"compozitia pana am obtinut un aluat neted si omogen.
Aluatul nu se lasa la frigider ci se foloseste imediat. Tava pentru copt am uns-o cu unt si tapetat-o cu faina. Trei parti din aluat l-am folosit pentru baza tartei si din partea ramasa am taiat fasii pentru "plasa" de deasupra. Intindem aluatul ajutandu-ne daca e nevoie de putina faina. L-am asezat in tava si am turnat gemul din dotare :).
Deasupra tartei am asezat frumos fasiile formand un fel de "plasa". Tarta am tinut-o in cuptorul incalzit in prealabil, cca 40 de minute la 180 de grade.
Comentarii (15):
Foarte usor de facut! Si foarte buna!
Este foarte buna. Am făcut.o de foarte multe ori. E foarte simpla și de efect
Este foarte
Este tarta Lintz
F usor de facut
Fff bun si simplu
Ce este limocelo?
Foarte ,foarte bunaaaaaaaaaaaa!!!!!
O reteta foarte buna si simpla! as dori sa va intreb daca voua v-a crescut, avand in vedere rolul prafului de copt ? ca si gust e delicioasa !
Foarte buna