Tarta rapida cu fructe
Ingrediente
8
Pentru blat:
Pentru sarlota:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Preincalziti cuptorul la 180 grade C. Amestecati ouale cu untul si zaharul. Bateti bine. Adaugati faina si intindeti compozitia intr-o forma mare de tarta
Intepati aluatul, din loc in loc, cu dintii unei furculite. Coaceti timp de cca. 25 de minute. - Rasturnati cu grija aluatul pe platoul de servit: asezati platoul cu partea pe care va sta tarta deasupra aluatului si cu o miscare ferma, rasturnati forma de copt astfel incat aluatul sa ajunga cu fundu'-n sus.
- Pregatiti budinca asa cum o pregatiti de obicei, insa in loc de 500 ml. lapte necesari unei portii folositi doar 200-250 ml. Dupa ce s-a ingrosat, intindeti-o pe blat. Lasati sa se raceasca bine si-apoi ornati cu fructele taiate felii.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!