Ingrediente: 200 g unt moale 150 g zahar tos alb 100 g zahar brun 3 oua sucul de la 1/2 portocala coaja rasa de la 2 portocale 3 linguri cacao neagra 1...
Ingrediente: 300 g biscuiti macinati 150 g unt topit 2 linguri zahar lapte cat cuprinde Umplutura : 500 g branza dulce 400 g iaurt 100 g zahar zeama de la 4...
Ingrediente: 4 oua 250 g zahar 250 g unt/marg coaja 2 lamaii sau portocala 400 g faina alba 150 g iaurt 1 praf copt 50ml lichior de oua 4 mere mijlocii taiate...
Ingrediente: Pentru blat: 3 oua 400 g. faina 150 g. unt 100 g. zahar tos Pentru sarlota: 2 plicuri praf de budinca de vanilie sau 1 portie crema de vanilie 100...
Ingrediente: 1 plic crema de vanilie sau de cremsnit (cine vrea poate pune si frisca), 2 plicuri zahar vanilat 500 ml lapte 50 ml compot (suc de fructe, apa cu...
Cu totii stim ca cele mai multe beneficii ale consumului de fructe le obtinem din coaja, ca de la citrice se consuma doar pulpa (miezul), coaja fiind necomestibila, chiar otravitoare in unele cazuri, asa ca ne-am gandit sa cautam si sa vedem la ce ne-ar folosi cojile...
Ingrediente: 125 g unt 1 ou 6 linguri Fructoza 225 g faina 100 g faina integrala + 125 g tarate 1 lingurita praf de copt esenta lamaie, coaja portocala 5...
Ingrediente: 600 g faina 125 g unt 120 ml smantana 50 ml lapte 70 ml apa 100 gr zahar 1 zahar vanilat 4 galbenusuri 1 lingura ulei 1 fiola esenta vanilie coaja...
Ingrediente: Umplutura 250 g branza de vaci 3 galbenusuri 5 lg de zahar 1 plic zahar vanilat bourbon coaja rasa de la o portocala un praf de sare Sos 500 ml...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...
Ingrediente: o punga de fructe de padure congelate (500g) 1 cutie suc/nectar de portocale 100% (1 litru) 3-5 plicuri de gelatina alimentara 1 plic zahar...