Petitchef

Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata

Altele
6 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Incalzeste cuptorul la 200 C (tare)Pe o tava pune foaie de copt Amesteca faina, cacaoa si praful de copt Intr-un castron bate cu mixerul untul cu zaharul, pana ce se omogenizeaza .
  • Adauga ouale unul cate unul, amestecand dupa fiecare.Pune zeama si coaja de portocala. Amesteca.
  • Pune amestecul de faina. Amesteca.Pune ciocolata. Amesteca cu o lingura.Pune cu lingura in tava gramajoare de coca. Lasa intre ele 2-3 cm pentru ca vor creste putin.
  • Coace 15 minute la 180 C.
  • Biscuitii se pot pastra 2-3 saptamani in cutii inchise ermetic, cu foaie de copt intre ei.


C Cooking with my soul

Poze

Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata
Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata - poza 2
Reteta rapida - Biscuiti cu cacao, portocale si ciocolata - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

11/01/2015

Deliciosi! Combinatia de ciocolata si portocala e geniala. La prima incercare, dureaza un pic mai mult decat m-as fi asteptat, dar probabil ca dupa ce inveti putin reteta merge mai repede. Merita incercat.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Biscuiti cu pepite de ciocolata (vegan si fara gluten)
Biscuiti cu pepite de ciocolata (vegan si fara gluten)
15 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Biscuiți cu okara (fulgi de ovaz) și ciocolată
Biscuiți cu okara (fulgi de ovaz) și ciocolată
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta cu biscuiți oreo și ciocolată fără coacere
Tarta cu biscuiți oreo și ciocolată fără coacere
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
3 porții
4 h 10 m
Foarte ușor

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează