Incalzeste cuptorul la 200 C (tare)Pe o tava pune foaie de copt Amesteca faina, cacaoa si praful de copt Intr-un castron bate cu mixerul untul cu zaharul, pana ce se omogenizeaza .
Adauga ouale unul cate unul, amestecand dupa fiecare.Pune zeama si coaja de portocala. Amesteca.
Pune amestecul de faina. Amesteca.Pune ciocolata. Amesteca cu o lingura.Pune cu lingura in tava gramajoare de coca. Lasa intre ele 2-3 cm pentru ca vor creste putin.
Coace 15 minute la 180 C.
Biscuitii se pot pastra 2-3 saptamani in cutii inchise ermetic, cu foaie de copt intre ei.
Deliciosi! Combinatia de ciocolata si portocala e geniala. La prima incercare, dureaza un pic mai mult decat m-as fi asteptat, dar probabil ca dupa ce inveti putin reteta merge mai repede. Merita incercat.
Comentarii:
Deliciosi! Combinatia de ciocolata si portocala e geniala. La prima incercare, dureaza un pic mai mult decat m-as fi asteptat, dar probabil ca dupa ce inveti putin reteta merge mai repede. Merita incercat.