Tarta cu gem de cirese

Altele
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare25 min
Gătire20 min
  • Amestecam zaharul cu untul rece la mana sau in robotul de bucatarioe,omogenizam,adsaugam unul cate unul galbenusurile.
  • Incorporam faina amestecata cu praful de copt si lamaia rasa,framantam, bine.
  • Punem coca in folie de plastic cam o jumatate de ora la frigider, Intindem foaia,pastram putin coca pt faza finala,decorare,pune gemul amestecat cu o lingura de apa rece,intindem bine pe suprafata tartei si introducem timp de 18-20 minute in cuptorul cald 180°C.
  • Scoatem,pudram cu zahar si pofta buna, pt micul dejun.
  • CU ACEIASI COCA AM PREGATIT UNA CU GEM DE PRUNE.
  • SI CATEVA MAI MICI CU GEM DE CIRESE, CAISE SI PT POFTICIOSII CEI MICI CU NUTELLA.

Punctează această reţetă

vera'sVera's

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: