Tarta cu gem de cirese
Ingrediente
6
Preparare
Preparare25 min
Gătire20 min
- Amestecam zaharul cu untul rece la mana sau in robotul de bucatarioe,omogenizam,adsaugam unul cate unul galbenusurile.
- Incorporam faina amestecata cu praful de copt si lamaia rasa,framantam, bine.
- Punem coca in folie de plastic cam o jumatate de ora la frigider, Intindem foaia,pastram putin coca pt faza finala,decorare,pune gemul amestecat cu o lingura de apa rece,intindem bine pe suprafata tartei si introducem timp de 18-20 minute in cuptorul cald 180°C.
- Scoatem,pudram cu zahar si pofta buna, pt micul dejun.
- CU ACEIASI COCA AM PREGATIT UNA CU GEM DE PRUNE.
- SI CATEVA MAI MICI CU GEM DE CIRESE, CAISE SI PT POFTICIOSII CEI MICI CU NUTELLA.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă