Salam cu gutui

Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire25 min
- Se curăţă gutuile şi se taie cubuleţe. Se pun gutuile la fiert cu apa doar cât să le acopere. Când s-au înmuiat fructele, se adaugă zahărul şi se lasă pe foc până scade toată zeama şi se caramelizează amestecul.
Se adaugă stafidele care au fost înmuiate în esenţa de rom şi nucile pisate şi se mai lasă pe foc aproximativ 15 minute, amestecând continuu, să nu se lipească.
Se lasă puţin să se răcorească şi apoi se răstoarnă compoziţia rezultată pe un celofan. Se rulează în formă de salam, se strânge bine la capete şi se dă la rece.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Am facut aceasta retete. Este buna de tot.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun.
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent!!!
am gătit această rețetă
anonymous
Acum ma apuc de treabaaa !!!!! Imi place si sper sa iasa exact cum se vede in poza
am gătit această rețetă
anonymous
O sa incerc, cred ca ve bunaaaaaa!!!!!
anonymous
Pare buna,am sa o incerc
anonymous
Fără biscuiți?
U
ungur_t2016
Excelebta reteta o sa o incerc si eu
anonymous
Interesant,asta asteptam cit mai multe retete cu produse de la noi din tara
anonymous
Bună tare... are 90 de grade alcool! :D
Punctează această reţetă