Incalziti cuptorul la 180 Celsius. Incalziti intr-un cuptor cu microunde ciocolata de topit cu untul pana se topesc, amestecand din 20 in 20 de secunde.Intr-un alt vas amestecati faina, bicarbonatul si sarea.
Bateti ouale, zaharul si vanilia cu mixerul. Amestecati apoi si ciocolata topita, apoi faina. La sfarsit adaugati si bucatelele de ciocolata ramase.
Intr-o tava de teflon sau pe hartie de copt asezati cate o lingura din aluatul rezultat la 3 cm distanta Coaceti cam 12 sau 15 minute, introrcand tava in cuptor la jumatatea timpului.
Nu le coaceti prea mult, aceste prajiturele trebuie sa fie moi. Asezati-le apoi cu o spatula pe farfurie si raciti complet.Delicioasa si ciocolatoase.
Comentarii:
Cantități mai vagi sunt?
Cred ca ati vrut sa scrieti 2-3 canite faina, nu 2/3 ( doua treimi)...
Ce înseamnă canite?
Cantitatea de faina cam care ar fi?????
ca la 3 sferturi de cana aluatul nu are nici un pic de consistenta
Cool
:))