Jumatate din lapte , jumatate din zahar si vanilia se pune pe foc ,budinca se amesteca cu restul de zahar, cu galbenusele ,apoi cu laptele ramas .Cand laptele de pe foc incepe sa fiarba ,se amesteca compozitia cu budinca si se fierbe amestecand pana se ingroase.
Se lasa la racit acoperit cu o folie ca sa nu faca crusta.Rece se amesteca cu untul frecat spuma si se pune crema peste blat.Deasupra se pune glazura din albusele ramase de la crema :4 albuse se bat spuma tare , se pun pe rand 8 lg de zahar, se pun pe baie de abur si se continua baterea pana se ingroase si zaharul e topit.
Se pune peste crema si se niveleaza frumos ,apoi se rade ciocolata. Dupa cum zis ,fiind si cu multa treaba de sarbatori , facut o crema rapida cu crema OLE instant pentru prajituri, pus doua plicuri de crema ,300 ml lapte si 300 ml frisca lichida,o vanilie , mixat totul si pus peste blat ,apoi deasupra pus un strat de frisca.E mai rapida si e la fel de buna.
Comentarii:
Super bunaaaaaaaaaaaaaaa
Tare buna