Pentru blat bateti albusurile cu zaharul spuma. Cand aceasta este intarita se incorporeaza, pe rand galbenusurile, batand dupa fiecare, pentru omogenizare. In spuma adaugati, treptat, faina si cacaoa, amestecand prin rasturnare pentru a nu se lasa spuma. Puneti compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa, o intindeti cat mai uniform si o dati la cuptor pentru aproximativ 20 minute. Intre timp preparati crema astfel: amestecati galbenusurile cu zaharul vaniliat, faina si laptele. Puneti vasul pe foc, si le fierbi la foc mic pana ce crema se ingroasa. Se da crema la rece. Separat se spumeaza un unt cu 100 g zahar pudra. Dupa ce s-a racit crema de galbenusuri adaugati untul frecat si omogenizati bine. Peste blatul de prajitura intindeti toata crema. Deasupra se intinde glazura preparata din albusurile batute cu zaharul si vanilia pe bain-marie.
Comentarii:
E delicioasaaaaaaaaaaaaaaaa
Excelenta
Arata superb! astazi o pregatesc :)
Foarte buna reteta!!!! multumesc
Foarte buna!
Este prajitura preferata a familiei
Foarte bine explicata reteta...
Foarte buna o iesit