Prajitura inghetata falsa
Ingrediente
1
Ingrediente pentru blat :
Ingrediente pentru crema:
Ingrediente pentru glazura:
Cost estimat: 4.56Euros€ (4.56€/porție)
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 h 30 m
- Pentru blat bateti albusurile cu zaharul spuma. Cand aceasta este intarita se incorporeaza, pe rand galbenusurile, batand dupa fiecare, pentru omogenizare.
In spuma adaugati, treptat, faina si cacaoa, amestecand prin rasturnare pentru a nu se lasa spuma.
Puneti compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa, o intindeti cat mai uniform si o dati la cuptor pentru aproximativ 20 minute.
Intre timp preparati crema astfel: amestecati galbenusurile cu zaharul vaniliat, faina si laptele. Puneti vasul pe foc, si le fierbi la foc mic pana ce crema se ingroasa. Se da crema la rece.
Separat se spumeaza un unt cu 100 g zahar pudra. Dupa ce s-a racit crema de galbenusuri adaugati untul frecat si omogenizati bine.
Peste blatul de prajitura intindeti toata crema. Deasupra se intinde glazura preparata din albusurile batute cu zaharul si vanilia pe bain-marie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
E delicioasaaaaaaaaaaaaaaaa
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta
anonymous
Arata superb! astazi o pregatesc :)
anonymous
Foarte buna reteta!!!! multumesc
anonymous
Foarte buna!
M
micu
Este prajitura preferata a familiei
anonymous
Foarte bine explicata reteta...
anonymous
Foarte buna o iesit