Batem foarte bine albusurile cu un praf de sare. Adaugam zaharul, apoi nuca de cocos, macul si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt.
Compozitia o punem intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina . Se da la cuptor pentru 30 minute la 180 grade.
Intre timp facem crema: Amestecam galbenusurile cu zaharul. Laptele rece cu faina. Amestecam galbenusurile cu laptele si compozitia o punem pe foc mic pana se leaga ca o ciulama.
Dupa ce se raceste adaugam zaharul vanilat si esenta de vanilie. Se pune crema peste blat, dupa care aranjam biscuitii unul langa altul.
Fiecare biscuite se insiropeaza cu cate 1-2 lingurite de cafea. Se da la frigider pana a doua zi. La servire, ornam cu ciocolata rasa.
Comentarii:
Super crema
E buna ...cat de cat!
Am,si am facut si eu aceasta prajtura dar este putin diferita de aceasta!