Prajitura dalmatian

Prajitura DALMATIAN
Desert
8 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

BLAT:

CREMA:

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Batem foarte bine albusurile cu un praf de sare. Adaugam zaharul, apoi nuca de cocos, macul si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt.
  • Compozitia o punem intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina . Se da la cuptor pentru 30 minute la 180 grade.
  • Intre timp facem crema:
    Amestecam galbenusurile cu zaharul. Laptele rece cu faina. Amestecam galbenusurile cu laptele si compozitia o punem pe foc mic pana se leaga ca o ciulama.
  • Dupa ce se raceste adaugam zaharul vanilat si esenta de vanilie. Se pune crema peste blat, dupa care aranjam biscuitii unul langa altul.
  • Fiecare biscuite se insiropeaza cu cate 1-2 lingurite de cafea. Se da la frigider pana a doua zi. La servire, ornam cu ciocolata rasa.
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

04/04/2013

Super crema

(0) (0) abuz
17/03/2013

E buna ...cat de cat!

(0) (0) abuz
26/09/2011

Am,si am facut si eu aceasta prajtura dar este putin diferita de aceasta!

(0) (0) abuz