Se separa ouale. Se mixeaza untul cu zaharul, se adauga pe rand cate un galbenus si se mixeaza pentru incorporare. Se pune si laptele si cativa stropi de esenta de vanilie. Se adauga si faina cernuta, amestecata cu praful de copt. Se mixeaza bine, dupa care se adauga albusurile batute spuma, cu un praf de sare. Se amesteca usor, cu o lingura de jos in sus si se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se pastreaza 1/3 din compozitie in care se pune cacaua; se toarna peste compozitia alba din tava si se amesteca cu o furculita, sa se marmoreze. Deasupra se pun fructele scurse si date prin faina. Eu am pus si un pumn de zmeura. Se da la cuptor, la foc potrivit, cam 40 de minute, sau pana trece testul scobitorii. Se serveste pudrata cu zahar pudra.
Comentarii:
Foarte buna si se face repede
Textura e foarte placuta, si gustul e foarte bun. Cuptorul l-am pus la 180-190 C, si a durat aproape 40 min.
Gxughshddhgdj
Reteta e super , insa persoana a uitat sa spuna la cate grade trebuie sa incingi cuptorul...
Racoritor!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nevasta a facut o portie vazind cit e de buna am puso sa mai faca una
Mi se pare foarte gustoasa!!!
AM SCRIS RETETA SI AM SA FAC SI EU
Tres bonne
:-)