Ouale se bat bine bine cu zaharul, apoi se adauga uleiul in fir subtire ca la maioneza.Se adauga apoi iaurtul, laptele si bicarbonatul stins si se omogenizeaza. Apoi se incorporeaza si faina si se mixeaza bine.
Veti obtine un aluat ca de chec (daca miscati mixerul, vor ramane urme in aluat).Se pune aluatul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Visinele se dau prin faina. pus intr-o punga, pus faina si zdruncinat punga, iar ele s-au acoperit de faina foarte frumos .
Visinele infainate se distribuie cum va taie capul peste aluatul din tava si se da totul la cuptorul incins la 180-190° C.
E gata cand trece vestita proba a scobitorii, adica daca o scobitoare infipta in prajitura iese curata si uscata e gata, daca iese umeda si cu firimituri de aluat, mai lasati prajitura la copt. Se lasa sa se raceasca, se taie dupa dorinta si se serveste pudrata cu zahar.
Comentarii:
Voi incerca acest aluat de prajitura cu visine ,imi pare a fi f.bun
Fffff buna
E foarte buna aceasta praji:)