Blat Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul, iar albusurile se bat spuma.
Peste galbenusuri se adauga budinca si laptele si se amesteca bine.
Se adauga faina si praful de copt , se omogenizeaza apoi se adauga albusurile batute spuma. La sfarsit se adauga ciocolata razalita , se amesteca si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se coace in cuptor la 180 grade dimp de 35-40 min.
Crema Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul pudra ,pana cand acesta din urma nu se mai simte. Se adauga nutela si se amesteca bine pana cand devine o crema omogena.
Cand blatul s-a racit se intoarce cu fata in jos, se dezlipeste hartia si se taie in doua pe orizontala.Se face un sirop din 150 ml lapte impreuna cu 2 plicuri zahar vanilat si 2 linguri zahar tos si se insiropeaza blatul.
Pe jumatate din blat se pune 3/4 din crema preparata iar apoi se aseaza cealalta jumatate de blat . Se insiropeaza si acesta apoi se pune restul de crema pe deasupra si se niveleaza bine.Se orneaza cu ciocolata alba si neagra razalita.
Comentarii:
Se spune branza rasa ,mere rase,ciocolata rasa nu razalita. Pacat ca nu mai stiti sa vorbiti corect romaneste.
Super !
Super buna si usoara
Ok
Super