De data aceasta am mai avut mac si am ales sa combin cu caise, cred ca postez cam tarziu, fiindca a trecut sezonul de caise, dar vin cele de toamna :), sau daca nu, se pot inlocui cu caise din compot, sau cu alte fructe de sezon.
Ouala intregi se mixeaza cu zaharul , pana ce capata o consistenta cremoasa. Adaugam treptat uleiul si mixam in continuare. Apoi turnam laptele si amestecam foarte incet.
Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga la compozitia cremoasa, si se amesteca usor.
Spre final adaugam macul.
Tava se tapeteaza cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se aseaza caisele spalate ( fara samburi) si se introduce tava in cuptorul incalzit cca 30- 40 min.
Deasupra se coloreaza usor maroniu iar daca nu sunteti siguri, incercati cu o scobitoare. Prajitura va fi pufoasa si zemoasa datorita caiselor. Dupa ce se raceste pudrati cu zahar.
Comentarii:
Arata bine
Foarte buna!