1. Mixam initial ouale cu zaharul, aadaugam dupa gust si ceva zahar vanilat ( optional) , apoi adaugam uleiul in fir subtire- ca la maioneza, si in momentul in care am incorporat tot uleiul adaugam si iaurtul.
2. La fianl amestecam faina ( cernuta ) si praful de copt!
3. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam aluatul, apoi adaugam si caisele peste , in mod uniform!
4. Dam totul la cuptor cca 35-40 min , la foc mediu.
5.Cand este rumenita facem testul cu scobitoarea- daca aceasta iese curata din blat, inseamna ca prajitura cu caise este gata!
Comentarii (48):
Am facut prajitura astazi ,a iesit super , delicioasa ! Multumesc pentru reteta !
Foarte buna! De obicei aluatul meu in astfel de prajituri ramane necopt, dar asta a iesit chiar fraged :) Multumesc !
Ok.
:)
Desigur trebuie sa profitam de caise ,de parfumul si dulceata lor intr-o prajitura simpla ,dar delicioasa.
Foarte buna :)
Excelent!!!
F. buna
Excelenta !
Super simplu si gustos