Prajitura cu blat de cocos
Ingrediente
3
Preparare
Preparare40 min
Gătire30 min
- Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare. Cand spuma devine consistenta adaugam zaharul si vanilia si mixam pana se formeaza turturi atunci cans scoatem paleta de la mixer.
Adaugam si nuca de cocos si o incorporam usor cu o lingura. - Compozitia o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mic,cu usa cuptorului deschisa,pana se usuca si incepe sa se rumeneasca usor.
- Se amesteca toate ingredientele pana obtinem o crema consistenta,ce o repartizam uniform peste blatul de cocos.
- Se "orneaza" :)) cu 50 g ciocolata topita si se da la rece pentru 2 ore,dupa care se portioneaza.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 649Kcal
- Carbo: 40.8g
- Grăsimi: 47.7g
- Grăsimi sat.: 35.8g
- Proteine: 11.4g
- Fibre: 3.9g
- Zahăr: 40.4g
- ProPoints: 18
- SmartPoints: 33
Informații nutriționale pentru 1 porție (286g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este prajitura perfecta: pufoasa si foarte, foarte aromata, usor de facut si ieftina. Am facut-o de mai multe ori si este nemaipomenita - familia mea spune ca e "un vis de prajitura".
Punctează această reţetă