Biscutii se macina si se amesteca cu 200 g unt topit dar rece , se aseaza in tava si se dau la cuptor pentru 5 minute .
Merele, curatate de coaja, se taie in doua si apoi se taie felii subtiri, ca si ceapa.
Se ia jumatatea de mar taiata si se pune direct peste blatul de biscuiti, si tot asa pina se umple blatul. La urma , cu o furculita, le rastorni putin, mai bine zis departezi putin feliile , le rasfiri putin.
Dupa ce sint aranjate, 100 g de unt topit se toarna peste mere, se amesteca zaharul brun cu scortisoara si se presara peste mere.
Se da la cuptor pentru 30 de minute, are un gust inconfundabil, de mar cu biscuiti, cu zaharul caramelizat deasupra.Dupa ce s-a copt, se presara deasupra putin zahar pudra cu vanilie .
Am facut-o, merele nu s-au muiat suficient, dar chiar nu stiu cum trebuie de fapt sa fie acum , astept sa se raceasca si sa se scurga siropul in biscuiti, si sa pot scoate peretii detasabili ai tavi,,,,imi ploua in gura!
Comentarii:
Am facut-o, merele nu s-au muiat suficient, dar chiar nu stiu cum trebuie de fapt sa fie
acum , astept sa se raceasca si sa se scurga siropul in biscuiti, si sa pot scoate peretii detasabili ai tavi,,,,imi ploua in gura!
Ceva ingenios
Super naspa prajitura
F interesanta
Foarte buna
Arata f bine abia astept s-o fac si eu
Papa bun eu sunt adapta prajiturilor cu mere si pot sa spun k sunt inebunita dupa asa prajituri :) felicitari !