Intr-o oala se pune 550 ml apa,zaharu si merele rase...se pune pe pe aragaz si se fierbe. a dat in clocot se da de pe foc si se adauga budinca(care a fost amestecata cu cele 50 ml apa ramase).Se lasa pe foc pana se ingroasa(amestecam continuu).
Intr-o tava punem folie de plastic turnam budinca cu mere si asezam deasupra biscuiti.Dam la rece cateva ore...peste noapte. bagat la congelator o juma de ora dupa care la frigider o ora jumate.
Cand s-a racit rasturnam prajitura pe o tava, ornam cu frisca si presaram scortisoara".
Doamne ce bine arata cum mai dorm eu in seara asta ca abia maine vreau si eu s-o incerc oricum pot spune ca arata excelent si cred ca e foarte gustoasa. vreau si eu o portie mica mica:)
Comentarii:
E vraiste....
Delicioasa
Superrrr!!!!!!!!!!
Delicioasa, ,,de cinci stele'' delicioasa! cristina
Cea mai buna prajitura
Doamne ce bine arata cum mai dorm eu in seara asta ca abia maine vreau si eu s-o incerc oricum pot spune ca arata excelent si cred ca e foarte gustoasa. vreau si eu o portie mica mica:)