Merele curatate de coaja si rase se calesc intr-o cratita, la foc mic, cu scortisoara si zahar. Untul se taie felii subtiri si se aseaza in tava.
Biscuiti sfaramati se presara in tava, peste feliile de unt apoi adaugam merele calite nivelandu-le cu ajutorul unei spatule sau cutit lat.
Cand merele sunt complet racite se adauga pandispanul facut din doua oua .
Se da prajitura la cuptorul incins, la 180*C pentru 20-25 minute, pana cand capata o culoare aurie.
Cand prajitura este complet racita, se rastoarna pe un platou, se poate orna cu frisca sau nu, se taie felii si se serveste. Din pacate asta e singura poza facuta.
Comentarii:
F. buna si (relativ) usor de facut; se pot folosi (aproape) toate fructele: prune, caise, piersici etc.
Buna ziua ,vroiam sa stiu aceata prajitura se poate face si cu pere?
Ce dimensiune are tava ?
Foarte buna,multumesc mult!!!!
Acum ma apuc sa fc si eu aceasta reteta sa vedem cio iesii
Fffbuna
MAI INTAI TREBUIE SA O FAC SI SA O DEGUST
Arata super abia astept sa o fac.