Foaia de bezea o pregatim in felul urmator. Avem nevoie de:
Preparare
Se bat albusurile spuma tare si apoi se adauga zaharul ploaie. Cand zaharul este topit se adauga nuca macinata si faina si se amesteca usor cu o lingura de lemn pana cand nuca este incorporata perfect.
Amestecul obtinut se aseaza intr-o tava in care am pus o foaie Lica si se intinde bine cu un cutit cu lama lata.
Se da totul la cuptorul incins la 180*C pentru 15-17 minute, sau pana cand marginile foii devin aurii.
Se aseaza bezeaua cu foaia Lica in partea de jos, se intinde peste crema de oua , se aseaza pandispanul, se unge pandispanul cu lingura de crema de oua ramasa si apoi se lipeste cea de-a doua foaie Lica.
Se aseaza peste prajitura un dog cu greutate si se lasa cateva ore la rece inainte de a o taia.
Comentarii:
Trebuie incercata
Este cea mai muna prqajitura mancata de mine!