Pere caramelizate cu frisca

Pere caramelizate cu frisca
Desert
10 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

10

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Chec cu ciocolata si pere


Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Perele se curata de coaja si se taie in felii mai groase. Se stropesc imediat cu zeama de lamaie. Zaharul se caramelizeaza apoi se adauga untul si feliile de pere.
  • Se lasa la foc mic, amestecand usor, 7-8 minute. Se adauga coniacul, si dupa inca 5-6 minute oprim focul.
  • Lasam perele sa se raceasca . Le pastram la frigider, iar in momentul servirii adaugam deasupra frisca si menta.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+