Petitchef

Pere caramelizate cu frisca

Desert
10 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

Preparare

  • Perele se curata de coaja si se taie in felii mai groase. Se stropesc imediat cu zeama de lamaie. Zaharul se caramelizeaza apoi se adauga untul si feliile de pere.
  • Se lasa la foc mic, amestecand usor, 7-8 minute. Se adauga coniacul, si dupa inca 5-6 minute oprim focul.
  • Lasam perele sa se raceasca . Le pastram la frigider, iar in momentul servirii adaugam deasupra frisca si menta.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frangipane cu pere
Frangipane cu pere
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Crumble de mere și pere super crocant și fraged
Crumble de mere și pere super crocant și fraged
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si pere
Tarta cu ciocolata si pere
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! 10 Secrete pentru o frisca perfecta! 10 Secrete pentru o frisca perfecta! Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează