Frangipane cu pere

Gustări
Foarte ușor
35 min

Pentru a sarbatori sosirea celor trei regi, ce este mai bun decat o reteta de frangipan? Asa ca, am decis sa facem o altfel de reteta cu pere si migdale.

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Frangipane cu pere - Preparare etapa 1Decojiti si taiati perele in felii subtiri. Preincalziti cuptorul la 180° C.
  • Frangipane cu pere - Preparare etapa 2Se amesteca ouale cu zaharul, pudra de migdale si untul.
  • Frangipane cu pere - Preparare etapa 3Suprapuneti cele doua aluaturi de foietaj si taiati in triunghiuri. Separati cele doua straturi.
  • Frangipane cu pere - Preparare etapa 4Intindeti crema de migdale lasand o margine mica si puneti perele in mijloc. Acoperiti cu alt triunghi de foietaj.
  • Frangipane cu pere - Preparare etapa 5Etasati marginile apasand cu dintii unei furculite si faceti un desen cu varful unui cutit. Ungeti cu ou batut.
  • Frangipane cu pere - Preparare etapa 6Coaceti 20 min la 180°C.
  • Frangipane cu pere - Preparare etapa 7Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Simtiti-va liber si faceti ce desene doriti!

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Lucia

Super, cred ca merge si cu felii de mere

abuz