Pasca cu brînza dulce si stafide
Ingrediente
4
Aluatul:
Umplutura:
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- A pus faina în vasul robotului,am facut o adîncitura în care am turnat drojdia frecata cu putin zahar si ceva din laptele caldut.Am lasat sa dospeasca.
Dupa 5-10 minute am adaugat pe rînd restul ingredientelor în timp ce robotul framînta. - A lasat aluatul la crescut pîna si-a dublat volumul,apoi l-am împartit pentru o foaie si doua suluri pe care le-am sucit si pus deasupra.A folosit o forma cu diametrul de 30 cm.
- Forma a uns-o cu unt si tapetat cu faina. A îmbracat forma cu foaia rotunda de aluat,apoi a turnat umplutura,iar deasupra a asezat împletitura.
- A copt Pasca la 170-180 °C timp de aproximativ o ora. Pentru prima mea Pasca,as spune ca a iesit destul de frumoasa ca aspect.
- A crescut foarte bine si a fost foarte aromata si gustoasa.
- A amestecat pur si simplu toate ingredientele si gata crema de brînza.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: