Pasca cu brînza dulce si stafide

Altele
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Aluatul:

Umplutura:

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • A pus faina în vasul robotului,am facut o adîncitura în care am turnat drojdia frecata cu putin zahar si ceva din laptele caldut.Am lasat sa dospeasca.
    Dupa 5-10 minute am adaugat pe rînd restul ingredientelor în timp ce robotul framînta.
  • A lasat aluatul la crescut pîna si-a dublat volumul,apoi l-am împartit pentru o foaie si doua suluri pe care le-am sucit si pus deasupra.A folosit o forma cu diametrul de 30 cm.
  • Forma a uns-o cu unt si tapetat cu faina. A îmbracat forma cu foaia rotunda de aluat,apoi a turnat umplutura,iar deasupra a asezat împletitura.
  • A copt Pasca la 170-180 °C timp de aproximativ o ora. Pentru prima mea Pasca,as spune ca a iesit destul de frumoasa ca aspect.
  • A crescut foarte bine si a fost foarte aromata si gustoasa.
  • A amestecat pur si simplu toate ingredientele si gata crema de brînza.

Punctează această reţetă

MMayaEsprit

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

felicia_58

felicia_58

O fac la pasti arata excelent

abuz

anonymous

O.k.

abuz