Negresa simpla

Ingrediente
6
Pt glazura:
Preparare
Preparare45 min
Gătire35 min
Se freaca oul cu zaharul si vanilia se adauga cacao,uleiul,(tot timpul amestecam usor) laptele cate putin, dulceata,bicarbonatul stins, faina in ploaie si la sfarsit incorporam si nucile.
Ungem o tava sau o tapetam cu hartie de copt, punem aluatul si introducem in cuptor preincalzit la 180 grade pt 30-35 min.
Intre timp preparam glazura, amestecam cele 3 linguri de zahar cu cacao si apa, punem pe foc mic pana incepe sa fiarba, stingem focul si adaugam 50 gr unt, amestecam continu pana se topeste untul.
- Cand prajitura e gata si usor racita o taiem in tava patratele,romburi, dupa preferinta si turnam glazura peste, cu o pensula uniformizam sosul si lasam sa se raceasca bine.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
F bun
anonymous
Foarte tare am facut si eu
Punctează această reţetă