Madeleines - petitchef
Ce ati zice sa pregatiti pentru desert Madeleine spaniole? Pufoase in interior si crocante la exterior, te vor face sa le savurezi!
Ingrediente
15
Materiale
- forma de muffins
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Puneti faina, zaharul, sarea si praful de copt intr-un bol. Adaugati ouale si amestecati bine.
- Apoi adaugati uleiul si amestecati. Finalizati cu smantana lichida si zeama de lamaie. Se amesteca pana se obtine un amestec omogen.
- Puneti preparatul in formele de briose in ati pus mici hartii de protectie (sau ungeti formele cu unt).
Presarati fiecare magdalena cu zahar pudra. - Coaceti 20 minute la 190°C.
- Gata!
Observații
Aromele: le puteti pune de care doriti - lamaie, vanilie etc.
Nu gatit cu ventilator!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 267Kcal
- Carbo: 27.8g
- Grăsimi: 14.9g
- Grăsimi sat.: 2.8g
- Proteine: 4.5g
- Fibre: 1g
- Zahăr: 14.1g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 10
Informații nutriționale pentru 1 porție (74g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!