Se bate untul cu zaharul,apoi galbenusul,praf de copt si faina si smantana;se face un aluat care se taie cu forme apoi se umple cu gem si se pudreaza cu zahar praf.Pofta Buna
Numai daca e prima data cand citesti o reteta iei de bun 33 g de faina; s-a uitat un zero; oricum se simte la mana consistenta aluatului; cantitatea de faina poate varia in functie de tipul de unt si/sau de smantana ;)
Cum 33 grame de faina la atata unt si zahar?...nu se coace!?!...cautam reteta la aceste fursecuri (or fi celebrele islere dupa care ma omor atata ?) Asta este un model negativ de cum se prezinta o reteta...Gospodinele pricepute pot completa ceea ce lipseste...Atunci cum le ajuta reteta asta pe "incepatoare ?...
Comentarii:
FOARTE BUNE
Numai daca e prima data cand citesti o reteta iei de bun 33 g de faina; s-a uitat un zero; oricum se simte la mana consistenta aluatului; cantitatea de faina poate varia in functie de tipul de unt si/sau de smantana ;)
Ce aluat faci cu 33g de faina
Foarte gustoase
Excelenta!
AVEAM NEVOIE DE MAI MULTE DETALII
Cum 33 grame de faina la atata unt si zahar?...nu se coace!?!...cautam reteta la aceste fursecuri (or fi celebrele islere dupa care ma omor atata ?) Asta este un model negativ de cum se prezinta o reteta...Gospodinele pricepute pot completa ceea ce lipseste...Atunci cum le ajuta reteta asta pe "incepatoare ?...
Sunt minunate