Eclere - aluat cu untura

Desert
Dificil
1 h 10 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire50 min
  • 1. Se pune la fiert 1 pahar de apa cu untura, iar in momentul in care aceasta clocoteste, se ia de pe foc, se adauga faina in ploaie si se amesteca fara intrerupere.
    2. Se pun ouale rand pe rand si la final, totul se va omogeniza cu un praf de sare. Din aluat se vor lua cu lingurita gramajoare , se pun pe o tava neunsa si se coc la foc iute ( cca 10-13 min), avand grija sa nu deschidem cumva usa cuptorului ( altfel se vor lasa)!

    3. gogoselele obtinute se lasa la racit pe un gratar, apoi se vor taia capacele mici si se vor umple cu budinca de vanilie ( usor calduta).

    4. Se finiseaza dupa plac cu glazura de ciocolata- alba sau neagra sau doar se pudreaza cu zahar vanilat!Sunt ceva mai migaloase, dar sunt asa spornice!!!

Punctează această reţetă

AAlinutza1983

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O s-o fac cat de curand!

abuz

anonymous

EXTRAORDINARA

abuz

anonymous

Sunt bune

abuz

anonymous

AM MINCAT LA O VECINA,SINT FOARTE BUNE

abuz