Dulceata de banane cu ghimbir

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Dulceata din fructe de aronia
-
Dulceață sănătoasă cu fructe de pădure și semințe de chia
-
Dulceata de caise la multicooker philips
-
Apă aromată cu castraveți, lime, mentă și ghimbir
Preparare
- Bananele se paseaza cu furculita, se adauga zaharul si ghimbirul ras, cu tot cu zeama lasata. Se fierbe toata compozitia pana incepe sa se lege. Apoi se toarna in borcan. Sub borcan punem un cutit, ca sa nu se crape.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
27/09/2016
Ceva nou mersi eu am facut alte combinatii cu banane si a iesit super
am gătit această rețetă
D
Deliafugarumacri,
05/04/2023
Va luați gratuit de om... E pusa virgula între propoziții... "Sub borcan punem un cutit, ca sa nu se crape". Mai luați și voi o carte în mina... Se numește ortografia, ortoepic și gramatica limbii romane. Mulțumim pt reteta.
A
alina_monica_d2020,
19/05/2020
Nu crapă cuțitul,borcanul, dacă dulceața este prea fierbinte
25/10/2017
Scuza! nu stiu cum e zaharul GELIFIANT...? unde se gaseste ,la care magazin..?
S
Silvaf,
27/09/2016
Inainte de a comenta citeste reteta cu atentie , sub dorcan se pune cutitu , este o persoana care stie sa gateasca nu gluma , reteta este foate buna multumesc mult
Sigur, peste tot se gaseste, ori la raionul cu zahar, ori la ingrediente pentru dulciuri. Este un zahar care contine pectina, care ajuta la legarea gemurilor/dulcetilor.