Dulceata de banane cu ghimbir

Dulceata de banane cu ghimbir
Desert
4 porții
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

4

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare



Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

27/09/2016

Ceva nou mersi eu am facut alte combinatii cu banane si a iesit super

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Deliafugarumacri, 05/04/2023

Va luați gratuit de om... E pusa virgula între propoziții... "Sub borcan punem un cutit, ca sa nu se crape". Mai luați și voi o carte în mina... Se numește ortografia, ortoepic și gramatica limbii romane. Mulțumim pt reteta.

(0) (0) abuz
alina_monica_d2020, 19/05/2020

Nu crapă cuțitul,borcanul, dacă dulceața este prea fierbinte

(0) (0) abuz
25/10/2017

Scuza! nu stiu cum e zaharul GELIFIANT...? unde se gaseste ,la care magazin..?

(0) (0) abuz
SilviaU
Răspuns SilviaU:

Sigur, peste tot se gaseste, ori la raionul cu zahar, ori la ingrediente pentru dulciuri. Este un zahar care contine pectina, care ajuta la legarea gemurilor/dulcetilor.

27/09/2016

Excelenta. Iubesc si bananele si ghimbirul. multumesc silvia

(0) (0) abuz
27/09/2016

Foarte buna

(0) (0) abuz
Silvaf, 27/09/2016

Inainte de a comenta citeste reteta cu atentie , sub dorcan se pune cutitu , este o persoana care stie sa gateasca nu gluma , reteta este foate buna multumesc mult

(0) (1) abuz
26/09/2016

Pai cum sa crape cutitul, daca il punem sub borcan?

(0) (0) abuz



+