Contul meu
Cartea mea de rețete
Cartea mea de rețete
Contul meu
Rețete
Rețete video
Adaugă reţeta
Primirea meniului zilnic
Adaugă blog-ul tău
Contactati-ne
Aperitiv
Antreuri
Felul principal
Desert
Gustări
Băutură
Acompaniamente
Altele
Rețetele frigiderului
Căutare avansată
Home
Rețete
Desert
Retete cu caramel
Retete cu visine
Desert la pahar
Desert la pahar
Desert
4
porții
15 min
Foarte ușor
(4/5 - 5 voturi)
3
5
Adaugă la favorite
Trimite unui prieten
Adresează o intrebare autorului
Printează pagina
Ingrediente
4
500 g.quark,
500 g .visine acre fara samburi,
200 g .biscuti
caramel
cu scortisoara,
500 g .frisca caramel,zahar vanilat,
100 g .zahar praf,
frisca ptr deco si
ciocolata
rasa.
Preparare
Quarkul se amesteca cu visinele ,zaharul vanilatsi 50 gr.zahar pudra,se pune primul strat,apoi se pun biscuiti sfaramati, crema de frisca batuta cu sirop caramel si 50 g.zahar pudra,se lasa aprox.1 ora la frigider,apoi de decoreaza si se serveste.
Raportează o greșeală în text rețetei
Rețete inrudite
You
Tube
Desert crema vegana
Claudia-Maria
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Comentarii:
A
anca_b2020_1
,
06/05/2021
Foarte bun
(0)
(0)
Abuz
26/01/2014
Delicios.BRAVOOOOOOOO!
(0)
(0)
Abuz
21/07/2013
Arata foarte bine dar nu stiu ce gust are :((
(0)
(0)
Abuz
Punctează această reţetă:
am gătit această rețetă
Cod de securitate:
=
Trimite
Rețete inrudite
Desert crema vegana
4
porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Flan la microunde: un desert expres de ultim minut
6
porții
44 min
Foarte ușor
Gelato de lamaie-un desert revigorant
6
porții
3 ore
Foarte ușor
3.8 / 5
Tarta crème brûlée- un desert elegant
8
porții
1 h 50 m
Ușor
3.3 / 5
Fursecuri steluță cu scorțisoară - desert clasic de crăciun
1
porții
37 min
Foarte ușor
5 / 5
Moka, un desert clasic cu cafea
10
porții
1 h 50 m
Ușor
Articole conexe
Merele coapte, un desert clasic de iarna!
„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza
Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!
Ultimele articole
Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor.
Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer?
Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!
Rețete
Ciocolata
Deserturi cu ciocolata
Visine
Desert cu visine
Caramel
Retete de dulciuri cu visine si ciocolata
Zahar
Articole
Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor.
Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer?
Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!
Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.
De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.
Planificator de meniu
Meniul zilei
Antreuri
Spirale cu sunca si parmezan
Felul principal
Tocanita de pui/porc cu fasole alba
Desert
Cornuri de brutar- reteta de la laura laurentiu
Arhiva meniurilor
Printează
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Abonați-vă
Întrebări - Răspunsuri
Clatite cu cartof si cascaval
Răspunde la această întrebare
Ce d..este Carpacio?
2 răspuns(uri)
De ce nu verificati inainte de a posta ceva?
Răspunde la această întrebare
Vezi toate întrebările
Postați întrebarea dvs.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Plăcintă cu branza
Plăcintă cu mere
Plăcintă cu dovleac
Votează
Comentarii:
Foarte bun
Delicios.BRAVOOOOOOOO!
Arata foarte bine dar nu stiu ce gust are :((