Desert cu fructul-pasiunii si limeta

Ingrediente
8
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Fructele pasiunii se trec printr-o sita astfel incat toate semintele sa fie retinute. Smantana impreuna cu zaharul, mai putin o lingura se pun pe foc mic 5-8 minute pana isi reduce putin volumul.
- Se ia de pe foc si se adauga coaja si 2 linguri din zeama de limeta impreuna cu ¼ din sucul de fructele pasiunii. Se amesteca bine pentru ca se va ingrosa imediat. Se pune amestecul in 6 pahare inalte de desert si se lasa sa se intareasca in frigider minim o ora.
- Restul de suc impreuna cu zeama de limeta si lingura de zahar se fierb 3 minute pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca. La servire se toarna siropul obtinut peste desertul din pahare si se serveste cu biscuiti cu unt.
- Tort de bezea cu fructul pasiuniiFructul pasiunii cu supa de mangoPrajitura cu fructul pasiuniiDesert cu coacaze rosii si turta dulceSalata de porumb si fasoleSalata de mango si pepeneTrifle cu merisoare.
- Capsuni RomanoffGranita de piersici si cirese negreSalata mix de pepeneInghetata cu kiwi si sirop de cireseCompot de fructe rosiiMilkshake cu struguriSerbet de fructe de padureCheesecake Tutti Frutti.
Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă