Desert cu capsuni si mascarpone

Desert
Foarte ușor
4 h 40 m

Ingrediente

5

Preparare

Preparare4 ore
Gătire40 min
  • Facut un suc de capsuni, din sirop si apa plata, nu foarte dulce. Piscoturile, rupte in 2, inmuiat putin in sirop, apoi asezat in cupe.
  • Batut albusurile spuma cu putina sare, galbenusurile frecat cu zahar pudra si putin sirop, apoi adaugat mascarpone, si incorporat totul, cu grija, peste albusurile spuma.
  • Capsunile, spalate bine si scurse, taiat bucatele mici.
    Trecut la asamblare: peste piscoturi mai picurat putin sirop, pus un strat de crema, un strat de capsuni, din nou un strat de crema si deasupra ornat cu ceavut.
  • Acoperit fiecare cupa cu folie alimentara si lasat la rece cam 4 ore.

Punctează această reţetă

SilviaUSilviaU

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: