Separam albusurile de galbenusuri.Batem spuma albusurile cu zaharul pana se-ntepenesc in castron.Adaugam pe rand galbenusurile,esenta,faina-n ploaie si uleiul.(este un blat care nu dat gres niciodata). Introducem in cuptorul preincalzit, aprox 40min la foc mic.
Mixam bine frisca.Adaugam smantana si omogenizam. Blatul il taiem in trei.Capsunile le feliem.Pastram cateva pentru decor.Pe primul blat asezam frumos frisca,o nivelam frumos cu-n cutit, apoi plasam felii de capsuna apasand usor.
Asezam al doilea blat,iar frisca si capsuni, apoi ultimul peste care turnam glazura (incalzita asa cum scrie pe plic)Punem motz cateva capsuni si gata! Ce frigider,ce inmuiat vrajeala taiem si mancam. Ramane ceva pentru maine nu cred pasa mie ce mananca altii fac urat da fac acasa exact.
Comentarii:
Ai insiropat blatul?
Imi place :)