Aluatul de foietaj se decongeleaza. Se taie in patrate de aproximativ 12x12 cm. Pentru a crea peretii patratelor, se va decupa un cadru de aproximativ 1 cm.
Patratele se ung cu un ou batut amestecat cu o lingura de lapte, dupa care se suprapun, adica un patrat plus un cadru.
Se dau la cuptorul preincalzit pentru 12 minute pe programul cu ventilatie.
Pentru crema, se separa albusurile de galbenusuri. Cele 3 galbenusuri se amesteca cu faina si putin lapte, fara a se forma cocoloase.
Laptele se da la incalzit cu zaharul si cu miezul batonului de vanilie. Se poate folosi si aroma de vanilie sau zahar vanilinat.
Cand zaharul e topit, se poate adauga si amestecul de galbenus, amestecand mereu, pe foc domol, pana cand se ingroasa. Se lasa la racit, dupa care se amesteca usor cu albusul batut spuma.
Asamblarea este foarte usoara:se ia un patratel de foietaj si se aplatizeaza centrul daca este prea balonat.
Se umple cu crema din abundenta Se adauga frisca facuta din smantana pentru frisca si zahar pudra Si se orneaza cu capsunele frumusele.