Petitchef

Cremes cu capsuni

Desert
7 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

7

Preparare

  • Aluatul de foietaj se decongeleaza. Se taie in patrate de aproximativ 12x12 cm. Pentru a crea peretii patratelor, se va decupa un cadru de aproximativ 1 cm.
  • Patratele se ung cu un ou batut amestecat cu o lingura de lapte, dupa care se suprapun, adica un patrat plus un cadru.
  • Se dau la cuptorul preincalzit pentru 12 minute pe programul cu ventilatie.
  • Pentru crema, se separa albusurile de galbenusuri. Cele 3 galbenusuri se amesteca cu faina si putin lapte, fara a se forma cocoloase.
  • Laptele se da la incalzit cu zaharul si cu miezul batonului de vanilie. Se poate folosi si aroma de vanilie sau zahar vanilinat.
  • Cand zaharul e topit, se poate adauga si amestecul de galbenus, amestecand mereu, pe foc domol, pana cand se ingroasa. Se lasa la racit, dupa care se amesteca usor cu albusul batut spuma.
  • Asamblarea este foarte usoara:se ia un patratel de foietaj si se aplatizeaza centrul daca este prea balonat.
  • Se umple cu crema din abundenta Se adauga frisca facuta din smantana pentru frisca si zahar pudra Si se orneaza cu capsunele frumusele.


Poze

Cremes cu capsuni
Cremes cu capsuni - poza 2
Cremes cu capsuni - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu capsune si crema de patiserie
Tarta cu capsune si crema de patiserie
20 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Mini rulouri pantera roz
Mini rulouri pantera roz
9 porții
1 h 42 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3 h 20 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Victoria cake
Victoria cake
8 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Layer cake cu capsune
Layer cake cu capsune
10 porții
1 h 43 m
Ușor
5 / 5

Articole conexe

Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează